UpanDown - fase 6

Amsterdams wonen in Almere

Lekker Amsterdams wonen voor een Almeerse prijs. Dat doe je in UpanDown. Fase 1 t/m 3 zijn inmiddels succesvol gerealiseerd en fase 4 en 5 zijn al in aanbouw. Tijd voor fase 6. Deze fase van UpanDown vind je in Europakwartier, aan het Slowakijehof om precies te zijn. Wil je ook een huis met tuin of balkon, direct aan het park en op loopafstand van het station, de winkels en het strand? Bekijk dan welk woningtype het beste past bij jouw leefstijl, gezinssamenstelling en budget.

Genieten van licht en ruimte

Achter de karakteristieke Amsterdamse gevels gaan grote, lichte kamers en mooie, praktische ruimtes schuil. De hoge raampartijen op de begane grond en de verdieping zorgen voor een verrassend, ruimtelijk gevoel en een prachtige lichtinval. Statig en met allure. Zo woon je in UpanDown.

Veel huis voor je geld

Alle woningen worden bijzonder compleet en luxe opgeleverd. Een complete keuken, een fraaie badkamer en vloerverwarming door het hele huis zijn bij de koop inbegrepen. Fijn zijn ook de openslaande deuren naar het terras of balkon, de onderhoudsvrije kunststof kozijnen, de berging op de begane grond én een eigen parkeerplaats.